Vakgarage Hofstra

Welkom op de website van Vakgarage Hofstra te Jirnsum. 

 

Ons bedrijf is opgericht in 1992. In 1996 zijn wij vakgarage geworden. Al meer dan 20 jaar een begrip in Friesland!

 

Wil je je nieuwe auto op jouw naam zetten? Dat kan gewoon bij ons!

Kentekenloket is onderdeel van een RDW-erkend autobedrijf. Dus je kunt bij ons ook terecht voor een gratis kilometercheck, een aankoopkeuring of andere diensten voor je nieuwe auto.

 
Vakgarage Hofstra is ook SCM gecertificeerd. Wij kunnen alle soorten autoalarmen/voertuigvolgsystemen inbouwen. 


Ons modern ingerichte werkplaats heeft 8 bruggen en een speciale brug voor het onderhoud voor campers en beschikt tevens over de modernste apparatuur.  Bij Vakgarage Hofstra werkt een enthousiast team van automonteurs. De monteurs zijn gewend aan alle merken auto's zowel aan de huidige als de oudere modellen. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan.

 

Bij ons kun je terecht voor al het reguliere onderhoud, apk  keuringen en alle voorkomende reparaties aan uw auto. Automaatbak spoelen onder hoge druk, airco onderhoud en vullen, uitlijning, banden, balanceren, schadeherstel, ruitreparatie en vervanging  etc. Dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden.  Ook voor het onderhoud van uw camper bent u bij Vakgarage Hofstra aan het juiste adres.  

 

Voor klanten die gedurende het onderhoud of reparatie vervoer nodig hebben, heeft Vakgarage Hofstra diverse gratis leenauto’s ter beschikking.

 

Voor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion bemiddelen wij graag voor u. Uiteraard beschikken wij zelf ook over een uitgebreid aanbod occasions.

Occasions JirnsumOccasions HeerenveenTuning
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.